Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το ότι ταιριάζεις κάπου, δε σημαίνει ότι ανήκεις εκεί!

NLP vivisvoice_ blog_to_oti_tairiazeis_kapou_den_shmainei_oti_anikeis_ekei

Μια σημαντική διαπίστωση για το «ανήκειν» του κάθε ανθρώπου.

Οι περισσότεροι βολεύονται ή συμβιβάζονται με τις καταστάσεις της ζωής τους, παραμένοντας σε σχέσεις κι εργασίες που δεν συνάδουν με την βαθιά τους ύπαρξη.

Η αίσθηση του «ανήκειν» έχει να κάνει με τις βαθιές μας ανασφάλειες.

Φόβοι που μας κρατούν μακριά από το να βιώνουμε τη χαρά και την αγάπη.

Ο φόβος της απόρριψης πολλές φορές μας κάνει να επιλέγουμε καταστάσεις, μόνο και μόνο για να «έχω» χωρίς να «είμαι».

Αξίζει άραγε να το κάνουμε αυτό? Μήπως δίνουμε μεγάλη αξία στα αρνητικά μας συναισθήματα, αδιαφορώντας για όλα τα καλά και θετικά που έχουμε?

Μήπως αμφισβητούμε τα χαρίσματα που μας έχουν δοθεί, πιστεύοντας ότι δεν είμαστε αρκετοί? ή μήπως κάθε φορά που μας συμβαίνουν δυσκολίες τα παρατάμε, βολεύοντας και συρρικνώνοντας την ύπαρξή μας, μέρα με τη μέρα?

Πως θα μπορούσε η αυτό-εμπιστοσύνη μας να αυξηθεί και να δημιουργήσουμε ασυνείδητες αντιδράσεις που να μας δίνουν καλύτερες και υψηλότερες επιλογές ζωής?

Οι τεχνικές NLPTime Line Therapy & Hypnosis, επιδρούν έτσι ώστε κάθε ανασφάλεια, φόβος, αρνητικά πιστεύω, διλήμματα κι εσωτερικά μπλοκαρίσματα, να απελευθερωθούν, ώστε κάθε μας επιλογή και δράση να δημιουργεί προϋποθέσεις αγάπης προς τον εαυτό μας, ώστε το «ταιριάζω» και το «ανήκω» να ευθυγραμμίζονται πλήρως!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vivisvoicegr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vivisvoicegr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420