Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

NLP Coaching

«Καμιά αλλαγή δεν μπορεί να επέλθει στη ζωή μας, όσο παραμένουμε προσκολλημένοι στη σκέψη ότι ο λόγος που δεν ζούμε καλά βρίσκεται έξω από εμάς τους ίδιους»

NLP Coaching... τι είναι ;

Ο NLP ή Νεύρο-γλωσσικός Προγραμματισμός (Neuro Linguistic Programming) είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί τη γλώσσα και τη στρατηγική του ανθρώπινου νου για να θέτει και να πετυχαίνει οποιοδήποτε στόχο με συνέπεια κι ακεραιότητα. Το NLP Life COACHING είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη αμοιβαία επίδραση μεταξύ δυο ανθρώπων, του πελάτη και του Συμβούλου, που βοηθά τον πελάτη να αναπτύξει τις δυνατότητές του, ώστε να πετύχει τους στόχους και τους σκοπούς του και να παράγει επιτυχημένα αποτελέσματα! Μια συνεχόμενη αλληλεπίδραση, που διευκολύνει τις αλλαγές, την ευελιξία, την επιλογή, την εκπαίδευση, κινητοποιεί, αφυπνίζει, δίνει εξηγήσεις, προκαλεί, υποστηρίζει κι ενθαρρύνει την προσωπική κι επαγγελματική ανάπτυξη και τους προσωπικούς στόχους!

Πως λειτουργεί ;

Ο NLP Coach διευκολύνει την αλλαγή μέσω της λεκτικής και μη-λεκτικής επικοινωνίας (ερωτήσεις, σκέψεις, εξηγήσεις, μεταφορές, έργα που ανατίθενται, καθοδηγητική εστίαση, ασκήσεις). Ο NLP Coach προάγει και υποστηρίζει την προσωπική ανάπτυξη, τη μάθηση, την επαγγελματική ανάπτυξη και τα προσωπικά θεμελιώδη «θέλω» του Πελάτη του χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τεχνικών Νεύρο-γλωσσικού Προγραμματισμού, Time Line Therapy & Hypnosis.

Γιατί να επιλέξω το NLP Coaching ;

Το NLP Life Coaching επικεντρώνεται στην διαδικασία επίτευξης των στόχων με συνέπεια.
Μέσα από εκπληκτικές και εποικοδομητικές ερωτήσεις επιτρέπει στο άτομο να ανακαλύψει τις δικές του απαντήσεις. Επίσης παρέχει τεχνικές που επιτρέπουν στο άτομο να αλλάξει τις εσωτερικές διεργασίες της σκέψης του, ώστε να απελευθερωθεί από τους περιορισμούς του και να τους μεταβάλλει σε κίνητρο και πράξη.

Τι να περιμένω από το NLP Coaching ;

Το NLP Coaching εστιάζει στην ανακάλυψη της δομής των περιορισμών του ατόμου οι οποίοι εμποδίζουν την επίτευξη των στόχων του χωρίς να επικεντρώνεται στο «πρόβλημα». Ανακαλύπτουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις και αποφάσεις και αλλάζουμε τη δομή τους ώστε οι στόχοι του ατόμου να επιτευχθούν. Το NLP Coaching δεν εστιάζει στο παρελθόν του ατόμου παρά ελάχιστα και δίνει έμφαση στους μελλοντικούς του στόχους και τη συνολική του προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη κατά τη διαδικασία της επίτευξης αυτών των στόχων.

 • Βελτίωση αυτοεκτίμησης, αυτό-αξίας
 • Βελτίωση επικοινωνίας με τους άλλους
 • Απόκτηση σαφής κατεύθυνσης
 • Απόκτηση καθαρής σκέψης κι ανάδειξη του δυναμικού σου!

Που απευθύνεται ;

Τo NLP Coaching απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν θετικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους, όπως:

 • Προσωπική Ανάπτυξη
 • Οικονομική ευημερία
 • Εργασία/Καριέρα
 • Υγεία και Ευεξία
 • Οικογένεια
 • Συντροφικές Σχέσεις
 • Πνευματικότητα