Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Δικτυακό Marketing

Δικτυακό Marketing & Άμεσες Πωλήσεις - με τον NLP (Νευρογλωσικό Προγραμματισμό)

Αρχές, τρόποι, ξεκίνημα, οργάνωση, σκέψη, δράση, επικοινωνία, εσωτερική παρακίνηση, ενδυνάμωση ομάδας πωλητών / δικτύου κι Όραμα, δημιουργούν ένα πάνελ επιτυχημένης μακροχρόνιας επιτυχίας για κάθε έναν, που θέτει τον εαυτό του στο team των επιτυχημένων στο χώρο των Πωλήσεων! Επίλεξε κι εσύ ν’ακολουθήσεις το ΔΡΟΜΟ της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ, όπου οι δυναμικές τεχνικές του Nεύρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού, αναμένεται να σε απογειώσουν!
Η ανακάλυψη της επιτυχίας θέλει τρόπο… κι ο δρόμος αυτός έχει τον μόνο τρόπο που μπορεί να φέρει άμεση και μακροχρόνια επιτυχία στις πωλήσεις και στο Δικτυακό χώρο που δραστηριοποιείστε!

Το δικτυακό μάρκετινγκ, οι άμεσες πωλήσεις αποτελεί ένα είδος λιανικού εμπορίου εκτός καταστημάτων λιανικών πωλήσεων. Εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο ως μια αξιόπιστη μέθοδος πωλήσεων και δεν αποτελούν μέρος του παράνομου συστήματος διανομής με μορφή πυραμίδας.

Η απευθείας πώληση στον καταναλωτή είναι ένα αποτελεσματικό κανάλι μάρκετινγκ, που μειώνει το κόστος για τον καταναλωτή, ή ικανοποιεί μία συγκεκριμένη ανάγκη που οι πελάτες δεν θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν αξιόπιστα με άλλο τρόπο.

Βάσει ερευνών, οι λόγοι που επιλέγει κάποιος τις απευθείας πωλήσεις είναι:

  • Ένας καλός τρόπος για να αυξήσει κανείς τα εισοδήματά του.
  • Ένας ευχάριστος τρόπος να συναντήσει κάποιος νέα άτομα.
  • Προσφέρουν ευέλικτο πρόγραμμα αυτό-απασχόλησης.
  • Ένας καλός τρόπος για να δημιουργήσει κάποιος μια επιχείρηση.
  • Στις Απευθείας Πωλήσεις τα κέρδη είναι ανάλογα των προσπαθειών.

 

Μια ευκαιρία ανοικτή σε κάθε άτομο!

Δεν απαιτείται κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο μόρφωσης, εμπειρίας, οικονομικών πόρων ή φυσικής κατάστασης. Άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και με οποιοδήποτε υπόβαθρο έχουν επιτύχει στον κλάδο των απευθείας πωλήσεων.

Οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες είναι ένα είδος επιχειρηματιών που θα ήθελαν να ξεκινήσουν μια δική τους επιχείρηση.  Γι’ αυτό το λόγο ο κλάδος των Απευθείας Πωλήσεων τους προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες. Αυτή η μέθοδος πώλησης αγαθών απευθείας στον καταναλωτή είναι η σημαντικότερη πηγή εισοδήματος μέσω της αυτό-απασχόλησης με ελεύθερο ωράριο.

«Το Δικτυακό Μάρκετινγκ δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία με πολύ χαμηλό ρίσκο και χαμηλή οικονομική δέσμευση, να χτίσουν το δικό τους παθητικό εισόδημα και να αποκτήσουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ».
ROBERT KIYOSAKI
Συγγραφέας αυτοβοήθειας

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά?

Γιατί είμαι manager Δικτύων πάνω από 25 χρόνια και γνωρίζοντας καλά το χώρο στον οποίο θέλετε να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, θέλω να έχετε τα στοιχεία/κλειδιά για την σίγουρη επιτυχία σας και που είναι η αρχή του παντός!

Αυτά τα στοιχεία είναι που θα δομήσουμε στο σεμινάριο αυτό και που θα σας μεταφέρω ΟΛΑ τα βήματα που χρειάζεται να γνωρίζεται για να πετύχετε στο χώρο.

Όταν ξεκίνησα να εργάζομαι στο χώρο αυτό, δεν πίστευα ότι θα γινόταν καριέρα μου. Δεν περίμενα πως οι εμπειρίες που θα αποκτούσα, θα με έφταναν μέχρι εδώ που είμαι σήμερα, προσωπικά & επαγγελματικά.

Ξεκίνησα με στόχο να έχω αυτοκίνητο από το χώρο, όπου με την άγνοια του πρωτάρη και με την πειθαρχία στα βήματα που διδάχτηκα, είχα γρήγορα την ομάδα που επιθυμούσα, το εισόδημα που στόχευα και πολλά ακόμα οφέλη του χώρου. Συνεχίζοντας να δραστηριοποιούμαι, άρχισα να ανακαλύπτω όλα αυτά τα στοιχεία, που χρειαζόμουν, ώστε να μπορώ να διατηρήσω με επιτυχία ότι είχα καταφέρει και φυσικά να τα αναπτύξω, καθώς ήταν η κύρια πηγή εισοδήματός μου.

Πολλές φορές λύγισα κι άλλες τόσες κλονίστηκα καθώς η επικοινωνία με διαφορετικούς ανθρώπους φαινόταν δύσκολη κάποιες φορές, η πίεση της επιβίωσης και του να έχω πωλήσεις για να μπορώ να ζω, δημιουργούσε μέσα μου αρνητικά συναισθήματα κι έτσι έφερνε δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων μου. Ταυτόχρονα είχα αναταράξεις στην προσωπική μου ζωή που με αποσυντόνιζε, μη έχοντας την δύναμη να ανταπεξέλθω επιτυχώς σε επαγγελματικά ραντεβού. Αυτό, συνεχιζόταν για πολλά χρόνια μέχρι να μπορέσω να ισορροπήσω ανάμεσα σε προσωπική ζωή και καριέρα, δημιουργώντας μου ανασφάλεια. Πόσο μάλλον να είμαι το παράδειγμα επιτυχίας για άλλους ανθρώπους.

Η εκπαίδευσή μου στο Νεύρο Γλωσσικό Προγραμματισμό, συνέβαλε ώστε να δομήσω καλύτερα εμένα, την αυτοπεποίθησή μου, τη σκέψη μου, τη νοοτροπία μου και κυρίως την αποτελεσματική μου δράση, που εκτόξευσαν την επιτυχία μου και δη, σε εποχές κρίσης.

Η εμπειρία μου και οι άπειρες εκπαιδεύσεις με ειδικούς του χώρου, κατέστησαν την επιτυχία περισσότερο μονόδρομο παρά κούραση. Πιστή στις αρχές που διέπουν το χώρο και με γνώμονα την αρμονική σχέση (σημαντική παράμετρος του NLP) με τους συνεργάτες & πελάτες μου, κατόρθωσα να ηγούμαι ενός team ανθρώπων που τους διέπουν οι ίδιες αρχές έχοντας όραμα επιτυχίας!

Θεωρώ πως αυτό είναι η επιτυχία, όχι μόνο ενός manager αλλά κι ενός γονιού! Να βλέπει τα παιδιά του να μεγαλώνουν με αξίες & αρχές, να είναι ανεξάρτητα, ευτυχισμένα & επιτυχημένα, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους συνεργάτες μας!

Αυτές τις αρχές, τις αξίες και τα βήματα μοιράζομαι μαζί σας στο σεμινάριο αυτό, ταυτόχρονα με την προσωπική ενδυνάμωση που χρειάζεστε, ώστε να διατηρείτε υψηλό σθένος, στις προκλήσεις του επαγγέλματος.

Ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα στην πράξη, είμαι σίγουρη πως η επιτυχία θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας! Άλλωστε είναι το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα που έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ, στην επιτυχημένη μου αυτή πορεία στο δικτυακό marketing!

  • Στο σεμινάριο αυτό, θα έχετε δωρεάν το εγχειρίδιο ταχύρρυθμης εκπαίδευσης “Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”. Ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που παραθέτει τα πιο σημαντικά βήματα της δημιουργίας επιτυχημένου δικτύου πωλήσεων.
  • Επιπλέον θα έχετε δώρο, ένα ηχητικό αρχείο με τις εξαιρετικές τεχνικές NLP, Time Line Therapy & Hypnosis, ώστε να διατηρείτε άριστη αυτοπεποίθηση για καθημερινή επιτυχία!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

NLP vivisvoice_κάρτα επικοινωνίας