Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βιογραφικό

Βιβή Ρέππα

Trainer & Master Practitioner of NLP – Coaching – Time Line Therapy – Clinical Hypnotherapist

Η Βιβή Ρέππα έχει πιστοποιηθεί από το American Board ως σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, Time Line Therapy® και Hypnosis. Ασχολείται επαγγελματικά κάνοντας ατομικές συνεδρίες, καθώς και μέσω τηλεφώνου και On-Line κατόπιν συνεννόησης. Έχει ομάδες που μέσω των τεχνικών NLP, εκπαιδεύει βιωματικά – και με εβδομαδιαίες δράσεις – πετυχαίνουν τα μέγιστα στη ζωή τους. Είναι μία έμπειρη εκπαιδευτής δεξιοτήτων με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας στο Marketing & Management. ‘Εχει εκπαιδεύσει στελέχη από κορυφαίους οργανισμούς και έχει συμβάλει στην ανάπτυξη πολλών επιτυχημένων Managers στις Πωλήσεις και στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Το NLP Coaching, η Κλινική Υπνοθεραπεία, οι προσωπικές συνεδρίες και τα ομαδικά βιωματικά σεμινάρια τόσο στο χώρο της, όσο σε οργανισμούς κι εταιρείες, αποτελούν την κύρια ασχολία της. Με κύριο εργαλείο τις τεχνικές της στο δικτυακό marketing, έχει εκδώσει το βιβλίο “Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ” όπου αναλύεται ο τρόπος ανάπτυξης βάσει μοντέλου αναπαραγωγής. Είναι δημιουργός του 6μηνου βιωματικού προγράμματος “NLP-ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΩΣΗ & ΕΠΙΤΥΧΙΑ” για μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ζωή.

Η “αποστολή” της είναι να υποστηρίζει τους ανθρώπους να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα σε συνδυασμό με την αρμονία στην προσωπική τους ζωή, έτσι ώστε να νιώθουν βαθύτατα ευτυχισμένοι.

Δεξιότητες

  • Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)
  • TimeLine Therapy® & Hypnosis
  • Samanic Energy Medicine
  • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Δικτυακό Marketing
  • Πωλήσεις

Διαπιστεύσεις

ABNLP_logo
TimeLineTherapy_logo

Υπηρεσίες

Ατομικές συνεδρίες

Οι ατομικές συνεδρίες διεξάγονται σε κλίμα συνεργασίας και εμπιστευτικότητας και εστιάζουν στην αυτογνωσία και αυτοβελτίωση, με στόχο την επίλυση των δυσλειτουργιών που επιβαρύνουν την καθημερινότητα μας.

Ομαδικά προγράμματα Πωλήσεων & Αυτοδυνάμωσης

Στην ομαδική συμβουλευτική υπάρχει ανταλλαγή εμπειριών κι αλληλεγγύη, έτσι διευκολύνεται κάθε μέλος στην επίτευξη προσωπικών στόχων. Οι ομάδες ανάλογα με τη φύση της θεματολογίας και του στόχου τους, μπορεί να επιλέξουν ένα ή και περισσότερα από τα ακόλουθα σεμινάρια: Στοχοθέτηση, NLP Αυτοδυνάμωση, Σύγχρονο Management, Sales with NLP.

Δικτυακό Marketing

Η επιτυχία στο δικτυακό μάρκετινγκ είναι προβλέψιμη αν ακολουθήσουμε τα μυστικά επιτυχίας που…συνήθως δεν μας αποκαλύπτονται. Στο δικτυακό μάρκετινγκ μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε ως βασικό εργαλείο τις δυναμικές τεχνικές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού συνδυάζοντας ένα πάνελ βιωματικών ασκήσεων όπου αναμένεται να απογειώσουν την καριέρα μας.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vivisvoicegr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vivisvoicegr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420