Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τι είπαν για μένα;

"Γειά σας. Είμαι η Λένα Νικοπούλου και είμαι μητέρα 2 εφήβων αγοριών, σύζυγος & ασφαλιστική σύμβουλος. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ό,τι έχω αποκομίσει από τις συναντήσεις μου με την Βιβή, ολοκληρώνοντας δύο κύκλους νευρογλωσσικού προγραμματισμού. - Ομολογώ ότι στην αρχή, μου ήταν αρκετά δύσκολο να πιστέψω αλλά και να κατανοήσω πώς λειτουργεί το όλο σύστημα, με τα εργαλεία και τις πρακτικές χαλάρωσης που έπρεπε να εφαρμόσω στην καθημερινότητά μου. Είμαι όμως δεκτική σαν άνθρωπος, ακούω τους άλλους και εμπιστεύομαι τους ειδικούς και επαγγελματίες. Έτσι ξεκίνησα στην αρχή λίγο απρόθυμα και στη συνέχεια με μεγαλύτερη συνέπεια και δούλεψα με τον εαυτό μου, παρατηρώντας και καταγράφοντας σκέψεις, φόβους, συναισθήματα και συμπεριφορές. Όσο έβλεπα ότι κάνοντας αυτά τα απλά αλλά διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου, με την καθοδήγηση της Βιβής, ξεκαθάριζαν οι προτεραιότητές μου και πετύχαινα τους στόχους μου, τόσο συνέχιζα. - Ο καθρέφτης, οι δηλώσεις με θετική διατύπωση, η καταγραφή του θυμού, τα θαύματα, οι ερωταπαντήσεις και πολλά άλλα εργαλεία που μου μάθαινε η Βιβή, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και με οδήγησαν σε ένα νέο mind set. Με λίγα λόγια, ξανασυστήθηκα με τον εαυτό μου. Έδιωξα τους κρυμμένους φόβους και ενοχές, απέκτησα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, έμαθα να προσαρμόζομαι σε νέες συνθήκες. Τώρα πια, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο αντιμετωπίζω και τις δυσκολίες με χαρά, δύναμη και αισιοδοξία, έχοντας ξεκάθαρο όραμα για το πού θέλω να φτάσω και κερδίζω πιο εύκολα μεγαλύτερες απολαβές. Τολμήστε και εσείς να απαλλαχτείτε από τα δικά σας βάρη και να πετύχετε!
Λένα Νικοπούλου
Ασφαλιστική Σύμβουλος
Με βοήθησες να βάλω τα κουτάκια μου σε μια σωστή σειρά… με έμαθες να βάζω όρια πρώτα από όλα στον εαυτό μου... Το πιο σημαντικό που έκανες για εμένα είναι ότι με βοήθησες να βρω τον εαυτό μου, να τον οριοθετήσω και με βάση αυτό έθεσα στόχους. Πάνω από όλα με έκανες να αγαπήσω τον εαυτό μου! Βρίσκοντας τη Χριστίνα κατάφερα να επιτύχω όλους μου τους στόχους!!!
Χριστίνα Γ.
Φίλοι μου, καλημέρα!

Πριν από λίγες ημέρες μπήκε και εγώ στη διαδικασία του Booster με τη γλυκιά μας Βιβή Ρέππα. Χρειάστηκα λίγο χρόνο, για να καταλάβω τι έγινε. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου από μέσα προς τα έξω. Δεν ξέρω αν μου άρεσε, σίγουρα όμως μου δίδαξε "εν οίδα ότι ουδέν οίδα". Εγώ, μία γυναίκα επαγγελματίας, σύζυγος, μητέρα, φίλη, έμαθα ότι δεν με γνωρίζω όπως πρέπει. Η εμπειρία του Booster μου δίνει αφορμή να συνεχίσω την προσπάθεια και να σκαλίσω το ασυνείδητό μου, στο οποίο ομολογώ δεν έδινα σημασία. Ευχαριστώ Βιβή Ρέππα για την ευκαιρία να δω τη Ρία με άλλη ματιά και να τη βοηθήσω να ευτυχήσει περισσότερο. Πολλά φιλιά σε όλους, συνοδοιπόροι!

Ρία Κουτσουδάκη
Συμβολαιογράφος
Με τον NLP ανακάλυψα τις πεποιθήσεις που με κρατούσαν πίσω και τις άλλαξα, έτσι ώστε η ζωή μου να έχει γίνει εποικοδομητική. Έμαθα να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μου και να τα βλέπω ως αρωγό για να βελτιώνω τη ζωή μου. Αποδέχτηκα τη χαλάρωση ως μέρος της ζωής μου, ώστε οι κινήσεις μου να έχουν νόημα και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στέκομαι με αυτοπεποίθηση, στηρίζοντας έτσι την ταυτότητα και τις αξίες μου. Έτσι τις αξιοποιώ στο μέγιστο βαθμό. Πλέον, η χαρά έχει υψηλή θέση στη ζωή μου και ευγνωμονώ γι' αυτό, γιατί ήταν μακροχρόνια επιθυμία μου. Η Βιβή είναι πολύ δοτικός άνθρωπος, που σε αγκαλιάζει και σου δίνει όλα αυτά τα εργαλεία για να αξιοποιήσεις το δυναμικό σου ως άνθρωπος. Σε ακούει και είναι πρόθυμη να βρείτε μαζί τι σε προβληματίζει και να βγάλει τη λύση από μέσα σου. Είναι ένας προπονητής ζωής, που σε κάνει να βλέπεις τις επιλογές που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου και να τις χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά. Έμαθα μαζί της να ευγνωμονώ για ό,τι έχω στη ζωή μου και πως όλα ξεκινούν από αυτό που είμαστε και οδηγούν σε αυτά που θέλουμε να έχουμε, κάνοντας κάτι γι’ αυτό. Έμαθα πως στην αδράνεια έρχεται η δράση, ώστε να προγραμματίζω εποικοδομητικά αυτά που θέλω να πετύχω.
Παναγιώτα
Προγραμματίστρια Η/Υ
Βιβή μου σ'ευχαριστώ πολύ για τις αλλαγές που επέφερες στη ζωή μου! Τόσο στην επαγγελματική –όπου με το αποτελεσματικό σου coaching αποκρυσταλλώθηκε ο στόχος μου και ο τρόπος επίτευξής του, αλλά και τα άλματα που έκανα τα τελευταία 3 χρόνια– με συνεχή ανάπτυξη ακόμη και εν μέσω καραντίνας και Covid , όσο και στην προσωπική ζωή μου, όπου κι εδώ τα προγράμματα του προσωπικού coaching μου άνοιξαν νέους ορίζοντες αυτογνωσίας. Προήγαγες την ανεξαρτησία και την ενδυνάμωσή μου με ξεκάθαρα και –κυρίως- αδιαπραγμάτευτα και ανεπηρέαστα από τον περίγυρο μου «θέλω» . Ακόμη και το χρόνιο θέμα διαχείρισης του βάρους μου, που τώρα πήρα στα χέρια μου τη λύση του, πιστεύω ότι αποφάσισα να το διαχειριστώ αποτελεσματικά ως απότοκο της δουλειάς που κάναμε μαζί για τον επαναπρογραμματισμό και την προσωπική μου ενδυνάμωση! Νιώθω ευγνώμων που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας και χαίρομαι που σε εμπιστεύτηκα!
Φώφη Ραζή
Φιλόλογος Γαλλική φιλολογίας, Ανεξάρτητος Σύμβουλος Ευεξίας & Ομορφιάς Yves Rocher
Αγαπητή Βιβή, τελειώνοντας τον πρώτο κύκλο μαθημάτων Αυτοδυνάμωση και Επιτυχία νιώθω ευγνώμων σε σένα και σε μένα και σε όλη την υπόλοιπη ομάδα που παρακολουθήσαμε μαζί αυτό τον κύκλο. Νιώθω ευγνώμων σε σένα γιατί χάρη στις γνώσεις σου την μεταδοτικότητα και την υπομονή σου τελικά πήρα το μέγιστο της εκπαίδευσης. Νιώθω ευγνώμων σε μένα που πήρα την απόφαση να συμμετέχω σε κάτι που θα με έκανε καλύτερο, και τελικά και Δυνάμωσα και είχα πλέον περισσότερες επιτυχίες και το σημαντικότερο είμαι πλέον πιο ευτυχισμένος. Προτείνω σαν τίτλο των μαθημάτων Αυτοδυνάμωση, Επιτυχία και ευτυχία. Νιώθω ευγνώμων στην ομάδα, αυτούς τους ανθρώπους που μοιράστηκαν μαζί μου τις εμπειρίες τους και τελικά όλοι μαζί με θάρρος αντιμετωπίσαμε αυτό που πραγματικά είμαστε. Αφού παραδεχόμαστε ότι κανείς δεν είναι τέλειος, πρέπει να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στο μυαλό μας και να προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε. Και μιας και έχουμε μόνο ένα μυαλό, ας ασχοληθούμε και λίγο μαζί του, ας μην αναβαθμίσουμε φέτος τον υπολογιστή μας ή το κινητό μας, και ας αναβαθμίσουμε τον εγκέφαλό μας. Upgrade λοιπόν, με μία υπέροχη δασκάλα, μια εμπειρία που όσο περίεργο και αν ακούγεται μπορεί να μας κάνει και πιο επιτυχημένους και πιο ευτυχισμένους και ίσως βρούμε και τον σκοπό της ζωής. Έχουμε σίγουρα μία ζωή, ή θα την ζούμε ή απλά θα υπάρχουμε να γεμίζει ο τόπος, που λέγαν κάποιοι γηραιότεροι....
Παναγιώτης Γιαννακάκης
Ένας απλός καθημερινός υπέροχος άνθρωπος με ανεξερεύνητες προοπτικές
Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, βρέθηκες μπροστά μου, αγαπημένη μου Βιβή… Μόνο για καλό μου!! Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι ο ρόλος σου θα ήταν καθοριστικός στην ριζική αλλαγή που θα ερχόταν, στην συμπεριφορά μου, στον τρόπο που θα έβλεπα τη ζωή, τις σχέσεις μου και γενικά την καθημερινότητά μου! Το πρώτο βήμα για μένα ήταν, ότι σε εμπιστεύτηκα σε μεθόδους αυτοθεραπείας κι αυτογνωσίας που ούτε καν είχα ακούσει και γνώριζα! Και τελικά πολύ σωστά έπραξα! Ξεκινώντας με την κλινική υπνοθεραπεία και την μέθοδο time line therapy, κατάφερα να φέρω στην επιφάνεια θετικά συναισθήματα, την αγάπη για τον εαυτό μου, το χαμόγελο! Η επιβεβαίωση ήταν ότι οι άνθρωποι γύρω μου, μου έλεγαν πόσο φωτεινό και χαρούμενο ήταν το πρόσωπό μου! Άλλο ένα σκαλοπάτι στην αυτοβελτίωσή μου, ήταν η μέθοδος του NLP που ακολούθησα. Πολύ μεγάλο βήμα προς την εξέλιξή μου. Νέες μέθοδοι, τεχνικές που έστησαν ένα νέο εαυτό, δυνατό, δημιουργικότερο με αυτοπεποίθηση, με όραμα, με μεθοδικότητα και φυσικά με πείσμα! Σ’ευχαριστώ πολύ Βιβή μου για την καθοδήγησή σου, να ανακαλύψω τον νέο μου εαυτό και να με εμπιστευτώ!
Γιώτα Μπαμπαλού
Βοηθ.λογίστρια εμπ.επιχ/σεων, επαγγ.βρεφική φροντίδα
Ήταν σχεδόν πριν 6 χρόνια, όταν ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή μου, όταν οι συνθήκες ήταν τέτοιες που στην κυριολεξία με έκαναν να χάσω τον προσανατολισμό μου και την ταυτότητα μου. Ένιωθα ότι έχανα τον πυρήνα του εαυτού μου και έπρεπε να κάνω ένα restart, να ανασυγκροτήσω τις δυνάμεις μου αλλά δεν ήξερα ούτε τον τρόπο , ούτε γνώριζα ποιος μπορεί να με βοηθήσει. Και τότε το μόνο που έκανα ήταν να ακολουθήσω το ένστικτο μου και να εμπιστευθώ την Βιβή και αυτό που πρέσβευε. Η διαδικασία για την μεταμόρφωση του καινούργιου μου εαυτού, ήταν ένα μαγικό ταξίδι που με έκανε να αναγνωρίσω μόνη μου τις αδυναμίες μου, τα δυνατά μου σημεία, να δουλέψω πάνω στην αυτογνωσία , σε νέους στόχους, να εκτιμήσω τα "δώρα" της ζωή μου τα φανερά αλλά και αυτά που δεν φαινόντουσαν έτσι ώστε να τα εκτιμήσω, να τα αγκαλιάσω με αγάπη και να πορευτώ μαζί με αυτά. Ναι χρειάστηκε δουλειά με τον εαυτό μου, έπρεπε να αλλάξω και να απαλλαχθώ από τις πεποιθήσεις που δεν μου έκαναν καλό , να τις αντικαταστήσω με αυτές που θα με δυνάμωναν και θα μου έδιναν κίνητρο να προχωρήσω στην δουλειά μου και στην προσωπική μου ζωή ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να αναδείξω και να θωρακίσω τις προσωπικές μου αξίες, αλλά πιστέψτε με άξιζε τον κόπο.
Είμαι ευγνώμων που εμπιστεύτηκα την Βιβή, γιατί η Βιβή γνωρίζει τον τρόπο και έχει την μέθοδο και την ικανότητα να βοηθήσει κάθε άνθρωπο που χρειάζεται να προχωρήσει στην ζωή του, είναι αποτελεσματική και πάνω από όλα δουλεύει με τα πιο βασικά και σημαντικά εργαλεία που πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας, έχει αγάπη για αυτό που κάνει και θετική ενέργεια που σε κινητοποιεί να πετύχεις και να πιστέψεις στον εαυτό σου.
Έφη Γιάνναρη
Ασφαλιστικός Πράκτορας
Το πρόγραμμα NLP Αυτοδυνάμωση και Επιτυχία μου άλλαξε τη ζωή! Με βοήθησε να ανακαλύψω από την αρχή τον εαυτό μου, να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι, να διαχειριστώ το άγχος της καθημερινότητας. Το πρόγραμμα μου έμαθε ότι όταν με κατακλύζουν οι αρνητικές σκέψεις, να τις αντικρούω με θετικές σκέψεις. Έμαθα ότι και τα πιο μικρά πράγματα που κάνω κάθε μέρα είναι μικρά θαύματα. Τώρα πια λέω κάθε μέρα "μπράβο" στον εαυτό μου. Αυξήθηκε η αυτοεμπιστοσύνη μου.
Έλενα Δολιανίτη
Σύμβουλος Ομορφιάς
Απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στο πρόγραμμα "NLP Αυτοδυνάμωση & Επιτυχία", διότι μέσα από κατάλληλες ερωτήσεις με βοηθά να σχεδιάσω και να ακολουθήσω τη δική μου διαδρομή, να εκφράσω και να διαχειριστώ τα συναισθήματα μου και να συνειδητοποιήσω τις περιοριστικές πεποιθήσεις μου και να απελευθερωθώ σταδιακά από αυτές. Ο συνδυασμός θεωρητικής γνώσης, κατάλληλων ασκήσεων και ανταλλαγής εμπειριών το κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αποτελεσματικό. Ανακαλύπτω με δέος τη μαγική δύναμη των λέξεων και γοητεύομαι από την επιρροή τους στη ζωή μας. Και όλα αυτά με τη διαρκή στήριξη σου με αγάπη και σεβασμό, όπως χαρακτηριστικά μας γράφεις και το νιώθουμε. Είμαι πολύ περήφανη που επέλεξα να το παρακολουθήσω!!!
Ευγενία Ντυμένου
Εκπαιδευτικός
Το Πρόγραμμα αποτελεί έναν υπερπολύτιμο Οδηγό Προσωπικής Ανάπτυξης!! Ο λόγος, προφανής! Με τη μαεστρική καθοδήγηση της Βιβής (ο ενικός είναι ενδεικτικός του υπέροχου Ομαδικού κλίματος που κυριαρχεί στις συνεδρίες και που μας έχει εμφυσήσει η Βιβή Ρέππα !!) κατόρθωσα να φωτίσω τις σκοτεινές πλευρές του Είναι μου, να αγαπήσω περισσότερο τον εαυτό μου και να αισθάνομαι πιο αισιόδοξος για το Παρόν και Μέλλον μου! Νιώθω επίσης πως έχω τα εφόδια που προσφέρει ο NLP Προγραμματισμός για να διαχειριστώ αποτελεσματικά τις αντιξοότητες της ζωής. Κατόπιν αυτών το συνιστώ ανεπιφύλακτα, ως ένα Χριστουγεννιάτικο Δώρο στους εαυτούς μας !!!
Μανώλης Μάλλης

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vivisvoicegr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vivisvoicegr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420