Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Time Line Therapy®

«Στη ροή του χρόνου, βρίσκεις πάντα τις λύσεις…»

Time Line Therapy® ... τι είναι ;

Οι Tad James και Wyatt Woodsmall είναι οι δημιουργοί της μεθόδου Time Line Therapy®. To Time Line Therapy® (Θεραπεία στη Χρονογραμμή) αποτελεί σημαντικό στοιχείο για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας του ατόμου. Οι μνήμες μας, οι αποφάσεις μας, οι εμπειρίες μας θετικές και αρνητικές συλλέγονται, οργανώνονται και αποθηκεύονται με συγκεκριμένο τρόπο στον εγκέφαλο σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας .Οι πληροφορίες αυτές που υπάρχουν καταγεγραμμένες, επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργούμε και στη συνέχεια καθορίζουν το πώς σχετιζόμαστε με τον κόσμο. Εξετάζοντας τη γραμμή του χρόνου και το πως οι άνθρωποι αποθηκεύουν τις μνήμες τους, οι ιδρυτές της μεθόδου Tad James και Wyatt Woodsmall, ανακάλυψαν ότι αυτό επηρεάζει το πώς βιώνουν τη ζωή τους και το πως αντιλαμβάνονται και διαχειρίζονται το χρόνο.

Με τη μέθοδο Time Line Therapy® και με ένα σύνολο τεχνικών, μπορούμε να εκμαιεύσουμε τη χρονική γραμμή, να ανακαλύψουμε το πρώτο γεγονός που προκάλεσε ένα αρνητικό συναίσθημα ή την περιοριστική πεποίθηση και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε μνήμες και εμπειρίες που καθορίζουν τη συμπεριφορά ενός ατόμου προκειμένου να απαγκιστρωθεί από τα εμπόδια και να πετύχει τους στόχους του.

Το Time Line Therapy® μπορεί να βρει πολλές εφαρμογές τόσο σε επίπεδο προσωπικής όσο κι επαγγελματικής εξέλιξης. Αυτό πετυχαίνεται, καθώς η τεχνική μπορεί να μετακινήσει ή και να διαγράψει τραυματικές μνήμες, που καθηλώνουν το άτομο, να διαγράψει αρνητικά συναισθήματα, όπως θυμό, λύπη, φόβος, ενοχή, αγωνία κι απελευθερωμένος πλέον, να θεσπίσει και να υλοποιήσει στόχους, δημιουργώντας ένα ακαταμάχητο μέλλον!