Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η Ιστορία μου

Βιβή Ρέππα NLP-vivisvoice

Η Ιστορία πίσω από τα παρασκήνια...

...από τη Βιβή Ρέππα

Είμαι ένας άνθρωπος που από νωρίς είχα εσωτερικές αναζητήσεις και ιδιαίτερα, όταν διαπίστωσα πως ξυπνούσα το πρωί χωρίς ενέργεια, στόχους & κέφι, παρότι οι συνθήκες της ζωής μου, μπορούσαν να μου το προσφέρουν. Μεγάλωσα σε χωριό έξω από την Τρίπολη, σε ένα περιβάλλον προστατευτικό, που το “τι θα πει ο κόσμος” ήταν γνώμονας των κινήσεων μου  και που η φυσική εξέλιξη της γυναίκας, ήταν να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, καθώς δεν “άξιζε” για κάτι περισσότερο.

Ερχόμενη Αθήνα, εργάστηκα σαν γραμματέας μέχρι να παντρευτώ, καθώς η πορεία ήταν εγγεγραμμένη ήδη στο μυαλό μου. Παρότι είχα ένα πλαίσιο κατάλληλο για να ευτυχήσω, με οικονομική ευμάρεια, οι εσωτερικές μου αναζητήσεις με οδηγούσαν στο διάβασμα και στην αναζήτηση τρόπων για να νιώθω πιο χαρούμενη & πιο ολοκληρωμένη. Αναρωτιόμουν τι να φταίει?.. πίστευα πως “οι άλλοι” ήταν υπεύθυνοι που εγώ δεν είχα το χαμόγελο στα χείλη μου κάθε πρωί…

Στη διαδρομή αυτή και παράλληλα με το μεγάλωμα των δυο υπέροχων κοριτσιών μου, γνώρισα το Νεύρο Γλωσσικό Προγραμματισμό, μέσα από σεμινάρια αυτοβελτίωσης που παρακολούθησα, στην εταιρεία που συνεργαζόμουν και που αφορούσε το Management & την Ανάπτυξη Δικτύου Πωλήσεων. Με βοήθησε τότε να αναγνωρίσω τις δεξιότητές μου, να κινητοποιηθώ επιτυχημένα και να αναπτύξω την επιχείρησή μου στο Δικτυακό Marketing, αναλαμβάνοντας την εκπαίδευση & ανάπτυξη κι άλλων managers μου. Η έμφυτη ικανότητά μου να μεταδίδω τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου, με ώθησαν να ξεκινήσω σεμινάρια αυτοβελτίωσης, καθώς μέσα από τον κόσμο που με ήξερε, μου ζήτησαν να τους μεταφέρω ότι ήξερα, αφού έβλεπαν να προοδεύω. 

Ήταν η εποχή προ κρίσης, τα οικονομικά μου και η επιχείρησή μου είχαν πληγεί και μαζί με αυτά και η αυτοπεποίθησή μου. Χρειαζόμουν να κάνω οπωσδήποτε κάτι επιπλέον, οπότε και πήρα την απόφαση να ξεκινήσω σεμινάρια αυτοβελτίωσης, καθώς ήδη είχα αποκτήσει εμπειρικά πολλές γνώσεις. Η εσωτερική μου ηθική, με καλούσε ταυτόχρονα, να μάθω περισσότερα, ώστε να έχω μια πιο ολοκληρωμένη γνώση. Τότε ήταν που ανακάλυψα το μαγικό κόσμο του NLP, μέσα από την πιστοποίησή μου σαν practitioner. Ενός κόσμου γεμάτο από Νέες Τεχνικές & Τρόπους! Μια μέθοδος που ξεκλείδωσε το μυαλό μου κι απελευθέρωσε τη ζωή μου!! Η “απόδειξη” της μεθόδου, φάνηκε εν μέσω κρίσης, το 2012, όπου μόλις ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου πτυχίου, βρέθηκα ξαφνικά άνεργη, καθώς η εταιρεία που συνεργαζόμουν επί 16 χρόνια στο δικτυακό marketing, έκλεισε & έφυγε από Ελλάδα. Βρέθηκα μπροστά στο δίλημμα του τι να κάνω? NLP ή κάτι άλλο? Και πως θα καλύπτονταν οι ανάγκες μου? Ευτυχώς, δυναμωμένη μέσα από τις τεχνικές NLP, σε μόλις τρεις μέρες, βρήκα τη νέα μου επαγγελματική βάση στο δικτυακό marketing και συνέχισα να δραστηριοποιούμε και με το NLP.

“Ευλογημένη Αλλαγή” την ονόμασα την περίοδο εκείνη της ζωής μου, καθώς με τις τεχνικές του NLP κατάφερα να στηρίζω ένα Νέο Δίκτυο Πωλήσεων, να εκπαιδεύω επιτυχημένα Νέους Managers και ταυτόχρονα να συνεχίζω στο πτυχίο του Master NLP Coaching, Time Line Therapy & Hypnosis! Μια νέα πορεία ζωής ανοίχτηκε μπροστά μου, όπου με στρατηγική, μέθοδο, συνέπεια & δράση, έφτασα να είμαι στις πρωτιές κάθε χρόνο, στην εταιρεία που συνεργάζομαι και ταυτόχρονα να εκπαιδεύω κι άλλους να πετυχαίνουν κι εκείνοι. Έβαλα σε εφαρμογή τις τεχνικές NLP σε Ατομικές Συνεδρίες, για γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα για όποιον επιθυμούσε και σε ομαδικό επίπεδο, δημιούργησα 3 σεμινάρια με εγγυημένο & αποδεδειγμένο πλέον αποτέλεσμα σε προσωπικό & επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα συνεχίζω να εξελίσσομαι μέσα από επιπλέον τεχνικές του ασυνείδητου νου και να μπορώ να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις επιτυχημένα και με γνώμονα την πληρότητα. Η εθελοντική μου ενασχόληση, σαν γραμματέας στην Ακαδημία Εθελοντισμού Help Hellas, μου δίνει τη δυνατότητα να αναδείξω το αίσθημα προσφοράς που πάντα είχα.

Πιστεύω πως για να πετύχει κάποιος αυτά που επιθυμεί, χρειάζεται να ξεκλειδώσει το μπαούλο του μυαλού του κι εκεί θα βρει ότι ακριβώς χρειάζεται!

Όλα υπάρχουν μέσα μας, αρκεί εμείς ν’αποφασίσουμε να τα βρούμε. Κάθε αλλαγή είναι ευκαιρία για εξέλιξη και κάθε δυσκολία είναι το δώρο για να “μεγαλώσουμε”.  Και γιατί σας τα λέω αυτά?  Γιατί αγαπητοί μου φίλοι, είμαστε πολλά περισσότερα απ’ότι πιστεύουμε ότι είμαστε! Κι εγώ αυτό δεν το ήξερα όταν αντιμετώπιζα τις δυσκολίες μου. Όμως κάτι μέσα μου με καλούσε να το ακολουθήσω. Κι αυτό ακριβώς έκανα! Και βγήκα κερδισμένη πολλαπλά!

Αν κι εσείς πιστεύετε πως κάτι υπάρχει μέσα σας που σας καλεί, κάντε το βήμα ΤΩΡΑ !!!

Κάθε μεταβατική εποχή, όπως είναι η εποχή που ζούμε, είναι μια ΕΥΚΑΙΡΙΑ για ανάπτυξη και χρειάζεται να μας βρει “οπλισμένους” με εργαλεία που θα  “βγάλουν  έξω” από κάθε μπαούλο, τις δυνάμεις της επιτυχίας!!