Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σεμινάρια Πωλήσεων & Αυτοδυνάμωσης

🙂 Πως θα σου φαινόταν να μπορούσες να πραγματοποιήσεις οποιοδήποτε project θελήσεις;

🙂 Πώς θα ένιωθες αν έβρισκες κάτι που να δίνει πραγματικό νόημα στη ζωή σου και τη ζωή αυτών που νοιάζεσαι;

🙂 Πώς θα ήταν η ζωή σου αν μπορούσες να ξεπεράσεις τους φόβους και την αναβλητικότητα και να βάλεις σε εφαρμογή τις δεξιότητες σου σε κάτι μεγάλο που σε εμπνέει;

Σεμινάρια

Έχουμε δημιουργήσει μια σειρά εβδομαδιαίων σεμιναρίων τα οποία σου δίνουν την τεχνογνωσία να εμπνευστείς και να υλοποιήσεις κάθε σου στόχο και επιθυμία, σε προσωπικό & επαγγελματικό επίπεδο. Κάθε ένα από αυτά έχει στόχο τη γρήγορη ανάπτυξη και την επίτευξη στόχων, την ανάπτυξη δεξιοτήτων και την καλλιέργεια του τρόπου που αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις γύρω μας.

Ανεξάρτητα από τους διδακτικούς κύκλους που παρουσιάζονται στο πρόγραµµα σεµιναρίων, το VIVISVOICE  µπορεί να προσφέρει σεµινάρια ειδικά σχεδιασµένα, ώστε να ανταποκρίνονται σε συγκεκριµένες απαιτήσεις κάθε πελάτη. Τα σεµινάρια αυτά σχεδιάζονται σε συνεργασία με τη μακροχρόνια εμπειρία της εκπαιδεύτριας και τις τεχνικές του NLP, Time Line Therapy & Hypnosis.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε οποιονδήποτε επιθυµεί να µάθει πώς να προσελκύει την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής του. Σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργούν, να οραματίζονται και να πετυχαίνουν, με σκοπό να υιοθετήσουν μια ισορροπημένη «στάση ζωής».