Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κάνε το μονοπάτι σου Λεωφόρο!

NLP vivisvoice_ blog_kane_to_monopati_sou_leoforo

Λένε πως κάθε άνθρωπος έχει το δικό του μονοπάτι στη ζωή.

Πόσο διαφορετικά θα ήταν αν ξέραμε πως αυτό μπορούμε να το κάνουμε Λεωφόρο?

Πόσο εύκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο δρόμος αυτός, μπορεί να γίνει λεωφόρος και να διασχίζουμε με άνεση την πορεία που λέγεται ζωή?

Η ευθύνη είναι όλη δική μας!

Οι περισσότεροι άνθρωποι αφήνονται να παρασυρθούν από μια μικρή ιδέα ότι το μονοπάτι τους είναι δύσβατο και ότι υποχρεωτικά θα πρέπει να το διαβούν. Μια ιδέα που αφαιρεί τη δύναμή μας και δημιουργεί μοιρολατρικές αντιδράσεις, απουσίας δημιουργικότητας και χαράς.

Πόσο ποιο ενθαρρυντικά θα ήταν τα πράγματα στη ζωή μας και πόσο αυτή θα υποστήριζε την πορεία μας αν ξέραμε, ότι είναι στο δικό μας χέρι, το μονοπάτι μας να έχει την δυνατότητα να γίνει λεωφόρος? Να είναι γεμάτος προκλήσεις και δράσεις με τη γνώση ότι αυτό εξαρτάται μόνο από μας κι ότι η αγάπη, η χαρά και κάθε θετικό συναίσθημα μπορεί να βιωθεί μέσα από τη σκέψη αυτή?

Κάνε το μονοπάτι σου Λεωφόρο και επέλεξε να ζήσεις με τη μεγάλη ιδέα, ότι είσαι δημιουργός μιας εξαίρετης ζωής! Πίστεψε ότι ο δρόμος που έχεις έρθει να ζήσεις, είναι μια μεγάλη οδός που το μόνο που έχει να σου δώσει είναι ευτυχία. Έχε την προσδοκία αυτή και ζήσε μεγαλόπνοα κάθε βήμα στη λεωφόρο σου!!

Χρησιμοποίησε τεχνικές NLP (Νεύρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού) και δες το δρόμο σου να μεταμορφώνεται σε μια απολαυστική εμπειρία που μόνο οφέλη έχει για σένα!

Δράσε σαν να είναι Λεωφόρος!!!