Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ατομική Συμβουλευτική

Ατομική Συνεδρία [1-1 Coaching Program]

Η ατομική συνεδρία, είναι μια διαδικασία βαθιάς επικοινωνίας και ενσυναίσθησης, μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου.
Στόχος της επικοινωνίας αυτής, είναι η απελευθέρωση “δύσκολων” συναισθημάτων, πεποιθήσεων και μοτίβων που δημιουργούν δυσλειτουργία στην καθημερινή ζωή του ατόμου, που έρχεται σε επαφή με την Coach. Θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σχέσεις, τη σχέση με τον ίδιο τους τον εαυτό, την επαγγελματική τους ζωή, την σχέση με την οικογένειά τους, εξαρτήσεις, (διακοπή καπνίσματος, μείωση βάρους) προσαρμογή σε δύσκολες καταστάσεις, διαχείριση άγχους, φοβίες, κρίσεις πανικού, αύξηση αυτοεκτίμησης, επαγγελματική/κοινωνική ανέλιξη κι επίτευξη στόχων, είναι μερικά από τα θέματα που πραγματευόμαστε. Η ατομική συνεδρία έχει άμεσο αποτέλεσμα και κυρίως μόνιμο. Οι τεχνικές λειτουργούν ασυνείδητα και σε μόλις λίγες συνεδρίες, μπορεί να κάνει κάποιος αλλαγές, έχοντας δημιουργήσει ένα ακαταμάχητο μέλλον!

Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σου είναι να δημιουργήσεις τον εαυτό που αγαπάς να είσαι κι έπειτα να δημιουργήσεις τη ζωή που αγαπάς να ζεις!  Και πολλές φορές, ζούμε τη ζωή που θέλουμε χωρίς όμως να νιώθουμε γεμάτοι, χωρίς χαρά & ενθουσιασμό. Και μερικές φορές μπορεί να σκέφτεσαι ότι φταίει η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Στη δουλειά, στις σχέσεις, στις ικανότητες σου. Ίσως να θέλεις να κάνεις πράγματα αλλά νιώθεις ανασφάλεια κι άγχος στη σκέψη μιας αλλαγής….

 • Αν επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια στη ζωή σου.
 • Αν έχεις κολήσει στις σχέσεις σου.
 • Αν η εργασία δεν σου αποδίδει τα χρήματα που θέλεις.
 • Αν νιώθεις εγκλωβισμένη/ος σε μοτίβα που σε δυσκολεύουν.
 • Αν δέχεσε συμπεριφορές που σε μειώνουν.
 • Αν ψάχνεσαι για το σκοπό της ζωής σου.
 • Αν είσαι κλεισμένη/ος στον εαυτό σου, χωρίς σύντροφο, φίλους, κοινωνική ζωή.
 • Αν η θλίψη, ο πόνος, οι ενοχές σε ταλαιπωρούν.
 • Αν προσπαθείς να αλλάξεις τη ζωή σου και δεν το καταφέρνεις.
 • Αν νιώθεις μόνη/ος.
 • Αν θυσιάζεις πολλά για τους άλλους.
 • Αν η απελπισία είναι μόνιμος σύντροφος σου.
 • Αν δεν πετυχαίνεις τους στόχους σου.
 • Αν σαμποτάρεις τον εαυτό σου.
 • Αν νιώθεις μπερδεμένη/ος.
 • Αν η χαρά σε προσπερνά…
 • Αν ταλαιπωρείσαι από την αγάπη….
  Αν… αν… όλα αυτά κι άλλα πολλά σου πέφτουν βαριά στη ζωή σου… τότε, μπορείς να μάθεις να βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια!

Ο Αριστοτέλης είχε πει “η γνώση του εαυτού σου, είναι η αρχή όλης της σοφίας” και για να την αποκτήσεις είναι προαπαιτούμενο να δοκιμάσεις νέα πράγματα.

Και με τις ατομικές συνεδρίες, μπορείς να κάνεις το ένα & μοναδικό βήμα που θα σε απογειώσει!!!  Το βήμα της αλλαγής που μπορεί να φέρει στη ζωή σου ο Νεύρο Γλωσσικός Προγραμματισμός και οι τεχνικές Time Line Therapy & Hypnosis…. Και μπορείς.. δεν μπορείς?

Στο πρόγραμμα [1-1 Coaching], θα έχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψουμε όλα τα εμπόδια που σε σταματούν σε κινητήρια δύναμη για να ζήσεις όλα όσα επιθυμείς. Ένα συναρπαστικό ταξίδι και μια δυναμική εμπειρία ζωής προσανατολισμένη στις δικές σου ανάγκες.

Πιο συγκεκριμένα, θα δουλέψουμε μαζί και θα σε βοηθήσω:

✔️ Να έχεις μια αισιόδοξη & δυναμική προσέγγιση της καθημερινότητας.
✔️ Να αποκτήσεις διαύγεια σχετικά με το όραμα της ζωής σου.
✔️ Να αποκτήσεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να μπορείς να καθοδηγείς αποτελεσματικά τους συνεργάτες σου, την επιχείρησή σου, την οικογένειά σου και τη ζωή σου!
✔️ Να μένεις ανεπηρέαστη/ος από στρεσογόνες καταστάσεις και να πετυχαίνεις.
✔️ Να νικήσεις τις φοβίες σου κι όλα όσα σε σταματούν από το όραμά σου.
✔️ Να κινητοποιηθείς προς τους στόχους σου και να τους πετύχεις, ενώ κάνεις αυτό που αγαπάς.
✔️ Να προσδιορίσεις τις δυνάμεις σου και να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο.
✔️ Να αναπτύξεις στρατηγικές για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή επαναπροσδιορίζοντας και αλλάζοντας τη νοοτροπία σου.
✔️ Να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου και τα ταλέντα σου, μέσα από την αναγνώριση της ταυτότητάς σου και της αξίας σου!
✔️ Να βρεις συνήθειες/κλειδιά που θα δημιουργήσουν τη ζωή που αγαπάς, το σώμα που αγαπάς, τον εαυτό που αγαπάς!

Αναλαμβάνω μόνο έναν περιορισμένο αριθμό [1-1 Coaching] προγραμμάτων κάθε χρόνο, για να διασφαλίσω την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρω. Οι συνεδρίες είναι ιδανικές για εσάς που χρειάζεστε την πλήρη προσοχή μου στη ζωή σας με συγκεκριμένα βήματα και παραινέσεις για την εξέλιξή σας.

Στο διάστημα αυτό έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε εμένα μέσω email ή Messenger, απαντήσεις σε καίρια θέματα και συμβουλές επιτυχίας. Όλες οι συνεδρίες προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και με γνώμονα την επιτυχία σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για να διαμορφώσουμε και το δικό σας πρόγραμμα.

Booster [1-1 Coaching]

Booster: Σημαίνει αρωγός/ενισχυτής.

Έτσι ακριβώς λειτουργώ μέσα στο πρόγραμμα αυτό, καθώς οι τεχνικές NLP, Time Line Therapy & Hypnosis, έχουν άμεσα αποτελέσματα.

Η επιλογή αυτή είναι ιδανική για όποιον επιθυμεί να έχει γρήγορη αλλαγή σε ένα θέμα που τον απασχολεί τη στιγμή εκείνη. Ειδικά για περιπτώσεις άγχους/στρες, κρίσεις πανικού, διαχείριση δυσλειτουργικών καταστάσεων, φοβιών, διαπροσωπικές & επαγγελματικές σχέσεις, αυτοεκτίμηση και πολλά άλλα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Πρόκειται για μία ατομική συνεδρία 2 ωρών, κατά τη διάρκεια της οποίας ελέγχω σε βάθος το θέμα σας και σας παρέχω άμεση αντιμετώπιση με αποτελεσματικές τεχνικές, βάζοντας ταυτόχρονα κι ένα πλάνο με εργασίες και συγκεκριμένα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε. Μετά από έναν μήνα, θα έχουμε μια επαναληπτική συνεδρία, ώστε να δούμε που βρίσκεστε κι αν απαιτείται περαιτέρω δράση.

Τιμή ανά συνεδρία 150€

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

NLP vivisvoice_κάρτα επικοινωνίας