Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τι είπαν για το Booster;

Καλησπέρα σας! θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από το booster που κέρδισα. Ήταν πραγματικά κάτι ανεπανάληπτο. Πολύ απελευθερωτικό, άφησα πίσω μου τη λύπη και τον πόνο (έκλαψα πολύ οφείλω να ομολογήσω) και άλλα συναισθήματα που συσσωρεύονταν και με πήγαιναν πίσω στη ζωή μου. Αυτό το δίωρο που αν και γεμάτο δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Και κάτι τελευταίο: να είστε προετοιμασμένοι για την ανατροπή. Για άλλο πας και αλλού σε πάει.
Αργυρώ Τζατζάνη
Δημ. Υπάλληλος
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα κι εγώ να μοιραστώ την εμπειρία μου από το booster. Πρώτα απ' όλα με έκπληξη ανακάλυψα πως ενέργειες που θεωρούσα μονόδρομο ήταν απλώς μία ανάμεσα σε πολλές επιλογές.

Έτσι, βρήκα τρόπους να συνδυάσω τη φροντίδα μου προς ανθρώπους που αγαπώ με τη δική μου διασκέδαση, αλλά και να αποφύγω ταλαιπωρίες που θεωρούσα μοναδικό τρόπο για να πετύχω ένα σημαντικό για εμένα σκοπό. Ένιωσα πιο δυνατή, ήρεμη και χαρούμενη! Είμαι ευγνώμων που βίωσα αυτή την εμπειρία!

Ευγενία Ντυμένου
Εκπαιδευτικός
Ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Βιβή γι’ αυτή την υπέροχη συνάντηση booster που κάναμε. Ήταν λυτρωτική. Με ταξίδεψε σε διάφορες στιγμές της ζωής μου και μ' έφερε αντιμέτωπη με συναισθήματα και μετά ξαφνικά ήρθε η συνειδητοποίηση και η λύτρωση. Μαγικές στιγμές με μια υπέροχη καθοδηγήτρια, εσάς!

Σας ευχαριστώ πολύ και προτείνω σε όλους σας να το δοκιμάσετε, θα εκπλαγείτε ακόμη και με τον ίδιο σας τον εαυτό!!!

Βανέσσα Δεληγιάννη
Οικονομολόγος