Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
NLP vivisvoice_ zhse_me_orama

Μια δυναμική προτροπή, για κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.

Μια ενέργεια που παρασύρει και υλοποιεί.

Όπως ακριβώς το πνεύμα των Χριστουγέννων, γεννιέται στη καρδιά κάθε ανθρώπου στη γη, έτσι και το όραμα μπορεί να γεννήσει την δύναμη για να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία της ζωής.

Βοηθά τον άνθρωπο να υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο στο διάβα του και να κατακτήσει κάθε στόχο του. Είναι η κινητήριος δύναμη για την υλοποίηση , για την ανάρρωση και για την επιτυχία! Είναι η δύναμη που έλκει τα αποτελέσματά που επιθυμεί κάποιος, όπως ακριβώς έλκει η γη τη σελήνη. Μια έλξη διαρκούς ροής και απόδοσης.

Η ύπαρξη του οράματος, η ικανότητα να οραματίζεσαι το μέλλον σου, είναι η πηγή της δύναμης σε κάθε τι. Αποτελεί το κύριο συστατικό της επιτυχίας και της ευτυχίας. Έχει την ικανότητα να δημιουργεί διπλά! Μια φορά στη φαντασία και μια δεύτερη στην πραγματικότητα.

Το είπε κι ο Αϊνστάιν: “Η φαντασία είναι πιο δυνατή από τη γνώση”

Είναι η δημιουργία που η ζωή επιθυμεί, το σύμπαν θέλει (μπορεί να πεις) ή το ασυνείδητο χρειάζεται, για να υλοποιηθεί κάθε σχέδιο. Είναι ο “δρόμος” για κάθε επίτευξη.

Ζήσε με όραμα!

Μια επιλογή που γεννά ενέργεια, πάθος και δύναμη.

Μια επιλογή που όλοι χρειαζόμαστε.

Οι άνθρωποι ενεργοποιούνται δημιουργικά όταν βρίσκονται με ανθρώπους που έχουν όραμα.   

Με μια προσοχή όμως!

Όλοι οι άνθρωποι έχουν όραμα… τι όραμα όμως?

Η ίδια η ζωή και ο τρόπος επιβίωσης, δείχνει την ποιότητα του οράματος.

Υπάρχει το ουδέτερο, το αρνητικό και το θετικό όραμα.

·        Το πρώτο, βρίσκεται σε ανθρώπους που απλά επιβιώνουν στη ζωή και συμβιβάζονται.
·        Το δεύτερο, βρίσκεται κρυμμένο σε κάθε φόβο που κατακλύζει τους ανθρώπους και που περιμένουν να συμβούν τα χειρότερα στη ζωή τους, βρίσκεται σε κάθε ανασφάλεια, έλλειψη αυτό-αξίας και ικανότητας να κερδίσεις… και σε κάθε φυλακισμένο όνειρο και “θέλω” που το στραγγαλίζουν … επειδή αυτό το όραμα έχει “αρνητικό φορτίο”.
·        Και το τρίτο, το θετικό όραμα, είναι αυτό που έχουν οι πρωταθλητές της ζωής, οι εμπνευστές και δημιουργοί της ομορφιάς και της αξίας!

Εσύ ?… τι όραμα έχεις?

  •  Ποιο είναι το δικό σου όραμα για την επιτυχία?
  • Τι όνειρα θρέφουν τις δράσεις σου?
  • Τι όραμα επιθυμείς για τη ζωή σου?

Μια ερώτηση που μόλις την απαντήσεις, θα δεις τη ζωή σου να μεταμορφώνεται σε μια πιο ουσιαστική, ποιοτική και χαρούμενη ζωή! Είναι η απάντηση σε κάθε τι που σε προβληματίζει. Είναι το “αστέρι”  για να σου φωτίσει το “δρόμο” σου! Είναι η ίδια η ζωή σου, που αξίζει να την ζήσεις!

Απλά… Ζήσε την με Όραμα!!

Καλά Χριστούγεννα
με όραμα αναγέννησης
& δημιουργίας σε όλους!