Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ας χορέψουμε το χορό της αφθονίας το 2017

NLP vivisvoice_xoros_tis_afthonias

Ας χορέψουμε το χορό της αφθονίας

Ας επιτρέψουμε να έρθουν στη ζωή μας όλα τα καλά που επιθυμούμε, αφήνοντας πίσω όλα τα συναισθηματικά εμπόδια για την ευημερία μας. Δίνοντας ότι επιθυμούμε να έχουμε και προσφέροντας τα καλύτερα σε κάθε μας συναναστροφή: με τους ανθρώπους, τις καταστάσεις της ζωής και με την ίδια τη ζωή!

Η ανάπτυξη περνάει μέσα από τη διαδικασία της ωρίμανσης, καθώς η ζωή ξέρει τι να φέρει στο διάβα μας.
Κάθε δυσκολία κρύβει καρπούς για να γευτούμε και κάθε αναποδιά ανοίγει νέους δρόμους στη ζωή.

Η πίστη στη διαδικασία αυτή αποτελεί κίνητρο για την συνεχόμενη δράση μας και η θετική προσδοκία  φέρνει τα δώρα που χρειαζόμαστε.

Είμαστε κομμάτι ενός συνόλου διαδικασιών ανάπτυξης. Κάθε ένας μας αποτελεί ένα σπουδαίο μέρος της συλλογικής αυτής πορείας, που μπορεί να μη γνωρίζουμε το σκοπό μας, αλλά που χωρίς εμάς δεν θα είχε νόημα η ζωή για το σύμπαν.

Όπως κάθε σποράκι της ροδιάς που στάζει τη γεύση στο στόμα μας, προέρχεται από τον καρπό του ροδιού, που ωρίμασε από το άνθος της ροδιάς στον κήπο μας και που θαυμάσαμε όλοι στη γειτονιά… Ήξερε το σποράκι ότι είναι ένα τόσο σπουδαίο κομμάτι του κήπου?.. όχι.. έτσι κι εμείς που αποτελούμε κομμάτι της ζωής, για τους αγαπημένους μας, την οικογένειά μας, τη γειτονιά μας, την πόλη μας, την χώρα μας, τον πλανήτη μας και το σύμπαν ολόκληρο!

Ας χορέψουμε λοιπόν με την ψυχή μας, το χορό της αφθονίας, καθώς είμαστε ο κρίκος για να χορέψει το σύμπαν ολόκληρο στους ρυθμούς της ευημερίας!

 

Καλή χρονιά 2017