Το μυστικό της αλλαγής… Σωκράτης

NLP vivisvoice_ blog_to_mustiko_tis_allagis_sokratis

“Το μυστικό της αλλαγής είναι να επικεντρώνεις όλη σου την ενέργεια, όχι στο να μάχεσαι το παλιό, αλλά στο να οικοδομείς το καινούργιο” ~Σωκράτης~

Ένα μυστικό αιώνων, που πάνω του στηρίχτηκαν, αιώνες τώρα, οι ανακαλύψεις των πλέον σύγχρονων αλλά και βαθύτερων μεταρρυθμίσεων παγκοσμίως. Είτε σε πολιτικό, επαγγελματικό, τεχνολογικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Θα παρατηρήσετε κι εσείς, ότι μέσα από την ίδια την πορεία της ζωής σας, οι φορές που κάνατε τα βήματα εξέλιξής σας, ακολούθησαν αυτή ακριβώς την πορεία.

Οικοδόμημα στο καινούργιο, στο νέο!

Με τις τεχνικές NLPTime Line Therapy & Hypnosis, ακολουθείται η ίδια ακριβώς πορεία. Χτίσιμο με βαθιά όμως θεμέλια, με νέες και γερές βάσεις, ώστε κάθε τι που δημιουργούμε, να μπορεί να έχει διάρκεια και μόνιμο αποτέλεσμα.

Θεμελιώνουμε, βαθιά την Αγάπη! Το κυριότερο συναίσθημα για ότι θελήσουμε να έχουμε στη ζωή μας.

Θεμελιώνουμε τη Χαρά! Το συναίσθημα που αναδεικνύει το Παιδί μέσα μας και μας εναρμονίζει με την αληθινή μας φύση!

Θεμελιώνουμε τέλος την επιθυμία για Ζωή! Το μέγιστο αγαθό για να μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ζωή με θετικές προσδοκίες και βιώματα!

Οικοδόμημα λοιπόν, σε αξίες που χτίζουν και αναπτύσσουν! Οικοδόμημα σε πεποιθήσεις ανάτασης και προκοπής! Οικοδόμημα σε συναισθήματα Ζωής, Επιτυχίας κι Ευτυχίας!!!

Γιατί κάθε αλλαγή για να υπάρξει στη ζωή μας, χρειάζεται πρώτα να υπάρξει στο υποσυνείδητό μας! Κι εκεί ακριβώς εστιαζόμαστε μέσα από τις τεχνικές αυτές!