Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

“Out of the blue”… από το πουθενά… στα ξαφνικά…

NLP vivisvoice_ blog_out_of_the_blue_pouthena_sta_ksafnika

Αναρωτιέμαι, πόσο στα ξαφνικά μπορεί να γίνει κάτι? Τι είναι αυτό που καθορίζει τη ζωή μας και τις απρόσμενες καταστάσεις που βιώνουμε? Είναι ξαφνικές, ή μήπως εμείς απλά δεν αντιλαμβανόμαστε ότι μας συμβαίνει στην καθημερινότητά μας και «χάνουμε» στιγμές μέσα στους γρήγορους ρυθμούς που βιώνουμε? Είναι δυνατόν να προβλέψουμε αυτές τις αλλαγές, αυτές τις «από το πουθενά» στιγμές που έρχονται στη ζωή μας?

Η επικοινωνία μου με τους πελάτες μου, με κάνει ν’αναρωτιέμαι πολλές φορές  το πόσο εύκολο είναι αυτό? Και ιδίως όταν διαπιστώνω ότι αρκετοί ψάχνουν να βρουν την απάντηση, έξω στα γεγονότα και στις καταστάσεις, αντί να στραφούν μέσα τους και να αναγνωρίζουν την αιτία αυτών των ξαφνικών αλλαγών. Γιατί Ναι, πάντα υπάρχει αιτία!

Είναι η λεγόμενη σκέψη πριν τη σκέψη, η πρόθεση πίσω από την πρόθεση. Αυτή είναι η αιτία που δημιουργεί την «από το πουθενά» ξαφνική κατάσταση καθώς πάντα υπάρχει «αντίδραση» μετά τη «δράση». Και το σύμπαν λειτουργεί έτσι: Με δράση-αντίδραση! Το σύμπαν ανταποκρίνεται στην δική μας εσωτερική δράση πάντα!

Το θέμα είναι, να το αναγνωρίσουμε αυτό. Να αναγνωρίσουμε πως λειτουργεί το «σύστημα» και το πως λειτουργούμε εμείς μέσα σε αυτό.

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με την Αυτό-Παρατήρηση. Τη διαδικασία στην οποία χρειάζεται να στραφούμε και σε “απόσταση” από την κατάσταση που βιώνουμε, να αναγνωρίσουμε όλο το πλαίσιο κι όλη την εικόνα με τις λεπτομέρειές της.

Αυτό, είναι μια διαδικασία που μαθαίνεται. Είναι μια διαδικασία αυτογνωσίας που χρειάζεται το χρόνο του για να γίνει και το πρόγραμμα NLP-ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΩΣΗ δίνει ακριβώς αυτό!  Όλα τα «εργαλεία» που μπορεί κάποιος να κατανοήσει τον εαυτό του καλύτερα και ν’αναγνωρίσει τα ασυνείδητα προγράμματα πεποιθήσεων, συναισθημάτων & αξιών που έχουν καταγραφεί μέσα του.

Άλλωστε είναι ήδη γνωστό, πως για να αλλάξει κάτι κάποιος στη ζωή του, χρειάζεται πρώτα ν’αναγνωρίσει το γεγονός ότι αυτό το κάτι, δεν είναι εξυπηρετικό πλέον για εκείνον κι ότι χρειάζεται αλλαγή!

Και με το πρόγραμμα NLP-ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΩΣΗ πετυχαίνουμε ακριβώς αυτό!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vivisvoicegr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vivisvoicegr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420