Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τίνα: Μια γυναίκα σαν κι εμάς…!

NLP vivisvoice_tina_mia_gynaika

Τίνα… μια γυναίκα σαν εμάς, μια γυναίκα ενεργητική ή όχι, που βρίσκεται σε δράση ή σε απραγία, που ενώ κινείται, έχει «παγώσει» μέσα της.

Μια γυναίκα με τόση βαθιά δύναμη μέσα της, που δεν το ξέρει ή που δεν της το είπαν ποτέ!!! Μάλιστα της είπαν πως δεν είναι ικανή, πως δεν αξίζει για τα περισσότερα, πως τα χρήματα και τα όμορφα είναι για «άλλους» κι όχι γι’αυτήν!

Η Τίνα, είναι μια γυναίκα έκρηξη!… μια γυναίκα θυμωμένη… γιατί απλά δεν τολμά!

Δεν τολμά να κάνει βήματα, δεν εκφράζει τις ανάγκες της, δεν αντιδρά και δέχεται συμπεριφορές που την πληγώνουν, την κάνουν να πιέζεται και κατηγορεί τελικά, κάθε έναν, ακόμα κι εκείνη.

Τελικά δεν πράττει όπως θα ήθελε και θυμώνει.

Δεν ξέρει πώς να το κάνει. Δεν το διδάχτηκε ποτέ.

Δεν γνωρίζει πως είναι το μοντέλο της γυναίκας που μπορεί να είναι ευτυχισμένη, που μπορεί να το αξίζει και κυρίως να το δικαιούται.

Η Τίνα, είναι μια γυναίκα που επειδή δεν έχει αναγνωρίσει την αξία της, πραγματικά δεν ζει όπως επιθυμεί, ενώ θα μπορούσε!!

Η Τίνα, μπορεί να είναι η γυναίκα δίπλα μας, αυτή που συναντάμε στο λεωφορείο, στο σούπερ μάρκετ, στην τράπεζα, στο δρόμο, στην πολυκατοικία, μια γιαγιά, μια επιχειρηματίας, μια δικηγόρος, μια γιατρός, μια υπάλληλος, μια αγρότισσα, μια κόρη, μια σύζυγος, μια νύφη, μια κοπέλα, μια φοιτήτρια.. μια γυναίκα σαν όλες εμάς που καθημερινά ζούμε τη ζωή μας, με ότι φέρνει στο διάβα της και ανταπεξέρχεται σε όλα όσα ζει, με «όπλα» όλα όσα έχει μάθει κι έχει αντιγράψει από την μέχρι τότε εμπειρία της στη ζωή, απ’όλες τις γυναίκες που συναναστράφηκε και μεγάλωσε.

Είναι μια γυναίκα μπερδεμένη, άλλες φορές γελάει, άλλες κλαίει. Άλλες φορές θέλει ν’ανοίξει τα φτερά της κι άλλες φορές συρρικνώνεται μέσα στην «ασφάλειά» της.

Αυτές τις φορές, πονά βαθιά και νιώθει μόνη της κι αβοήθητη. Αυτές τις φορές ψάχνει τη δύναμή της, μέσα σε επιλογές που ίσως τελικά μόνο προσωρινά τη βοηθούν… και μετά θυμώνει..

Θυμώνει βαθιά και δεν το ξέρει ή το κρύβει, ή το εκφράζει άτσαλα και σίγουρα όχι εποικοδομητικά. Τις φορές αυτές λυπάται που ενώ προσπάθησε να ξεφύγει από τον κλοιό της ασφάλειάς της, δεν τα κατάφερε ή κατάφερε λιγότερα απ’ότι επιθυμούσε, κατηγορεί τον εαυτό της και φτάνει να μιλάει μέσα της, έτσι όπως της μίλησαν στα νιάτα της οι «άλλοι».

  • Μήπως τελικά δεν αξίζει?
  • Μήπως τελικά δεν είμαι ικανή?
  • Μήπως τελικά έχουν δίκιο?

Αναρωτιέται…?

  • Πόσο μπορεί να ξεφύγει από το φαύλο κύκλο που βιώνει?
  • Πως μπορεί να μάθει τι έκαναν κάποιες άλλες γυναίκες που πέρασαν από το στάδιο αυτό?
  • Πως γίνεται να το μάθει κι αυτή?

Μόνο όσοι έχουν περάσει από το δρόμο που θέλεις να περάσεις, μόνο αυτοί μπορούν να σου διδάξουν τη «σωστή» διαδρομή.

Μόνο όταν κατανοήσεις κι αναγνωρίσεις, μπορείς να βρεις τη δύναμη να κάνεις την αλλαγή.

Κι όταν ένα σύστημα, έχει καταγραφεί ώστε να μπορεί να σε διδάξει, τότε τα βήματα γίνονται εύκολα!

Έτσι έκανα κι εγώ!

Μια Τίνα σαν κι εμάς, ήμουν κάποτε κι εγώ.

Μια Τίνα που είχα μπερδευτεί, που πάλευα, που εργαζόμουν, που έψαχνα, που υποστήριζα, που έδινα, σε τόσα πολλά εκτός του εαυτού μου!

Και που μαθαίνοντας τον τρόπο της αυτό-δυνάμωσης, τότε όλα άλλαξαν κι έδωσαν στη ζωή μου, όλα όσα επιθυμούσα!!

Όχι εύκολα, μα σίγουρα αποτελεσματικά!

Όχι τόσο απλά, μα σίγουρα ολοκληρωτικά!

Κι αυτό ακριβώς ήταν που έψαχνα: την ολοκλήρωση και την πληρότητα, σε όλα στη ζωή μου! Στις σχέσεις μου, στα παιδιά μου, στην εργασία μου!

Και σίγουρα, αγαπημένη “Τίνα”, που διαβάζεις αυτό το άρθρο, μπορείς κι εσύ ν’ακολουθήσεις το δρόμο του Νεύρο Γλωσσικού Προγραμματισμού και να έχεις όλα όσα ονειρεύεσαι!… δεν μπορείς?

Αν θέλεις να έχεις την υποστήριξη και την ενδυνάμωση μέσα από ένα υποστηρικτικό περιβάλλον κι άλλων γυναικών σαν εσένα έλα στην ομάδα μας NLP Αυτοδυνάμωση & Σύγχρονο Management στο facebook.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vivisvoicegr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vivisvoicegr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420