Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εσωτερική Γαλήνη

NLP vivisvoice_ esoteriki_galhnh

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΦΙΑΣ: ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ

-Δάσκαλε, πότε θα ηρεμήσω;

-Όταν θα μάθεις την αποδοχή. Αποδέχομαι, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ. Σημαίνει ότι αναγνωρίζω τους ανθρώπους και τα γεγονότα γύρω μου όπως ακριβώς έχουν και κοιτάζω εγώ τι αποφάσεις θα πάρω απέναντί τους. Φέρνει μεγάλη ηρεμία η συνειδητοποίηση πως μπορώ να αποφασίζω για τη ζωή μου.

Όταν αποδεχτώ την προσωπικότητα των ανθρώπων που με ενοχλούν, καταλαβαίνω ότι δεν έχω εγώ την υποχρέωση να τους αλλάξω, και αποφασίζω αν θα πάψουν να με ενοχλούν, αν θα φύγω από το δρόμο τους ή αν θα τους διώξω από τον δικό μου.

Όταν αποδεχτώ τη ροή της ζωής, θα καταλάβω ότι η ζωή συμβαίνει ανεξάρτητα με το πόσο κλωτσάω εγώ, και αυτό θα μου επιτρέπει να ελίσσομαι καλύτερα και εξυπνότερα μέσα στα μονοπάτια της. Το εμπόδιο θα υπάρξει, ο χρόνος όμως που θα απασχολήσει το βλέμμα μου, είναι στην επιλογή μου.

Όταν αποδεχτώ τη δύναμη που έχει η σκέψη, θα καταλάβω ότι οι αρνητικές σκέψεις και οι αρνητικές εικόνες μου φέρνουν συναισθήματα που με κάνουν και δυσλειτουργώ, και ενώ βεβαίως και θα έρχονται τέτοιες σκέψεις και εικόνες μέσα στην ημέρα, όσο τις συνειδητοποιώ, τόσο πιο εύκολα μπορώ να τις μετατρέπω και να ηρεμώ.

Όταν αποδεχτώ τη δύναμη της αγάπης, θα καταλάβω ότι χάνεται η ζωή μου μέσα στους φόβους, το θυμό, το μίσος. Θετικό αποτέλεσμα αυτά τα συναισθήματα, ποτέ δεν έφεραν. Δεν έχω χρόνο λοιπόν για να μισώ, παρά μόνο για να αγαπάω. Επιλογή μου είναι, και ηρεμία μου φέρνει.

πηγή: AWAKEN.GR


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vivisvoicegr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/vivisvoicegr/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420