Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ένα κουκούλι η ζωή μας!

NLP vivisvoice_ blog_ena_koukouli_h_zoh_mas

Ένα κουκούλι που μας κρατάει μέσα του. Μας φυλακίζει και μας βάζει φραγμούς στην ομορφιά που υπάρχει εκεί έξω. Επιτρέπουμε να μένουμε μέσα του, γιατί φοβόμαστε να πληγωθούμε, να πιεστούμε και να πονέσουμε. Αποφεύγουμε την πίεση πιστεύοντας ότι είναι τόσο μεγάλη που δεν θα την αντέξουμε. Όμως… τι είναι η ζωή χωρίς τις χαρές της? Τι είναι η ζωή χωρίς την ελευθερία, την αγάπη και την ευτυχία? Μόνο ένα κουκούλι που απλά περιορίζει όλα τα παραπάνω. Νομίζουμε ότι όλα είναι μέσα σ’αυτό… αλλά… Είναι στιγμές που δεν μπορούμε άλλο να αντέξουμε.

Είναι στιγμές που δεν υπάρχει πισωγύρισμα… και τότε είναι που εμφανίζεται ένα έντομο, μια κατάσταση και μας δείχνει ότι κάτι πρέπει να υπάρχει. Κάτι που χρειάζεται να κάνουμε, κάτι που δεν έχουμε τολμήσει να το εξερευνήσουμε.
Και ξεκινάμε!!
Τι κι αν υπάρχει λίγη πίεση ή πόνος για να βγούμε έξω από το κουκούλι? Άλλωστε και η γέννα έχει πόνο, που ωστόσο μας δίνει το Δώρο της ζωής! Ας “γεννηθούμε” λοιπόν φίλοι μου κι ας δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να βιώσει την ζωή που δικαιούμαστε και μας αξίζει! Ας το επιτρέψουμε σε μας!

Οι τεχνικές NLP, Time Line Therapy & Hypnosis δίνουν σε όλους τη δυνατότητα της αναγέννησης σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Μοναδικές κι αποτελεσματικές σε σύντομο διάστημα.