Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Όροι και Προϋποθέσεις ομαδικού προγράμματος NLP Αυτοδυνάμωση & Επιτυχία

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ - ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
NLP ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ & ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

1.ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ο Πελάτης επιθυμεί να εμπλακεί σε συνεργασία με την Master ΝLP Coach για την παράδοση των παροχών της. Η ΝLP Coach αποδέχεται την συνεργασία σύμφωνα με τους παρόντες Όρους & Προϋποθέσεις που περιλαμβάνουν την πρόταση διαβούλευσης. Οι ορισμοί ισχύουν στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις.

NLPCoach: Vivis Voice NLP – Κυρία Βιβή Ρέππα
Πελάτης:
Υπηρεσία: NLP Αυτοδυνάμωση & Επιτυχία, ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Έκθεση διαβούλευσης: 12 συνεδρίες, 1 ανά δεύτερη εβδομάδα.
Τιμή: 690€

Συμφωνία

Η παρούσα συμφωνία τροποποιήθηκε τελευταία φορά στις 26 Μαρτίου 2021.

Διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις (“Συμφωνία”, “Όροι και Προϋποθέσεις”) προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση https://vivisvoice.gr/ (“ο ιστότοπος”), την οποία διαχειρίζεται η Βιβή Ρέππα («Εγώ», «εγώ» ή «μου»).

Η παρούσα Συμφωνία καθορίζει τους νομικά δεσμευτικούς όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση του Δικτυακού Τόπου στο https://vivisvoice.gr/ . Με την πρόσβαση ή τη χρήση της Ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, της επίσκεψης ή της περιήγησης στον ιστότοπο ή του περιεχομένου που συμβάλλει ή άλλου υλικού στον ιστότοπο, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και τη δική μου Πολιτική Απορρήτου. Οι κεφαλαιοποιημένοι όροι καθορίζονται στην παρούσα συμφωνία.

Πνευματική Ιδιοκτησία
Ο ιστότοπος και το αρχικό του περιεχόμενο, χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα είναι που ανήκουν στην Βιβή Ρέππα και προστατεύονται από διεθνή δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικό σήμα, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το εμπορικό απόρρητο και άλλους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας ή ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων.

Τερματισμός
Μπορώ να τερματίσω την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα, χωρίς αιτία ή προειδοποίηση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια και καταστροφή όλων των πληροφοριών που σχετίζονται με εσάς. Όλες οι διατάξεις της παρούσας Συμφωνίας, οι οποίοι από τη φύση τους θα πρέπει να διατηρήσουν την καταγγελία τους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, διατάξεων περί ιδιοκτησίας, αποποίησης ευθύνης από την εγγύηση, αποζημίωσης και περιορισμοί ευθύνης.

Σύνδεσμοι σε άλλες τοποθεσίες
Ο ιστότοπός μου ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων που δεν ανήκουν ή ελέγχονται από την Άννα Γουίλσον ή από τη διεύθυνση https://vivisvoice.gr/. Μερικοί από τους συνδέσμους αυτού του ιστότοπου είναι διαφημίσεις, συνεργάτες ή affiliate. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω μια μικρή προμήθεια αν αγοράσετε από τους συνδεδεμένους ιστότοπους. Συνδέω μόνο προϊόντα και υπηρεσίες που αγαπώ, τα περισσότερα από τα οποία χρησιμοποιώ καθημερινά. Η Βιβή Ρέππα και η https://vivisvoice.gr/ δεν ελέγχουν και δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιονδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών τρίτου μέρους. Σας συνιστώ να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις και την πολιτική απορρήτου οποιασδήποτε ιστοσελίδας τρίτου μέρους που επισκέπτεστε.

Εφαρμοστέο δίκαιο
Η παρούσα συμφωνία (και τυχόν περαιτέρω κανόνες, πολιτικές ή κατευθυντήριες γραμμές που ενσωματώνονται με παραπομπή) διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς να εφαρμόζονται οι αρχές σύγκρουσης νόμων.

Αλλαγές στην παρούσα συμφωνία
Διατηρώ το δικαίωμα, κατά τη διακριτική μου ευχέρεια, να τροποποιήσω ή να αντικαταστήσω τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις δημοσιεύοντας τους
ενημερωμένους όρους στην Ιστοσελίδα. Η συνεχιζόμενη χρήση του ιστότοπου μετά από οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές συνιστά την αποδοχή των νέων Όρων και Προϋποθέσεων. Παρακαλούμε να επανεξετάζετε περιοδικά την παρούσα Συμφωνία για αλλαγές. Εάν δεν συμφωνείτε με καμία από αυτές τις Συμφωνίες ή με τυχόν αλλαγές στην παρούσα Συμφωνία, μην χρησιμοποιείτε, αποκτάτε πρόσβαση ή συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στην Ιστοσελίδα ή διακόψετε αμέσως οποιαδήποτε χρήση της Ιστοσελίδας.

Επικοινωνήστε μαζί μου
Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν τη Συμφωνία, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

2.ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σας ευχαριστώ πολύ που αποφασίσατε να συμμετάσχετε σε αυτό το πρόγραμμα NLP Αυτοδυνάμωση & Επιτυχία. Καλά κάνατε και πήρατε τον έλεγχο για την ενίσχυση της ζωής σας και να αποκτήσετε την ιδανική ζωή που θέλετε!

Για να φέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας στη σχέση προγύμνασης, είναι σημαντικό να μοιραστούμε με κατανόηση τον τρόπου με τον οποίο θα συνεργαστούμε.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ

Θα συνεργαστούμε με δέσμευση των παρακάτω:

Συνεδριάσεις Καθοδήγησης
Κάθε δεύτερη εβδομάδα θα υπάρχει μια συνεδρίαση 1ας ώρας σε συγκεκριμένο θέμα. Εάν δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη συνάντηση, θα μπορείτε να δείτε τα μαθήματα σε επανάληψη στο memebership site σας.

Στο Προσωπικό Coaching
Ως ειδικό δώρο από μένα θα έχετε 1-1 πρόσωπο με πρόσωπο επαφή μαζί μου σε αυτό το πρόγραμμα. Θα φέρω τον εαυτό μου ελεύθερη από περισπασμούς σε κάθε συνεδρίαση και θα κάνω πάντα το καλύτερο δυνατό για να φιλοξενήσω τους χρόνους που σας ταιριάζουν. Σας ζητώ με σεβασμό να έρθετε και εσείς στις συνεδριάσεις χωρίς ερεθίσματα περισπασμούς τις προσοχής σας.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Αυτό το μάθημα είναι μια διαδικτυακή διδασκαλία και η πληρωμή θα ζητηθεί κατά την εγγραφή. Εάν αποτύχετε σε μια πληρωμή, η προπόνηση μας θα σταματήσει και το υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό θα ζητηθεί εξ ολοκλήρου. Όλες οι συνεδρίες προπονήσεων θα σταματήσουν μέχρι να ανακτηθεί το υπόλοιπο
πλήρες ποσό και μόνο τότε οι συνεδρίες μας θα συνεχιστούν όπως συμφωνήθηκε στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. ‘Όλες οι μέθοδοι πληρωμής δεν έχουν πολιτική επιστροφής χρημάτων.

ΣΧΕΣΗ

Εισερχόμαστε σε μια σχέση επαγγελματική coaching και δεν υπάρχει, ή θα υπάρξει ποτέ, οποιαδήποτε ψυχολογική συμβουλή.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Ένα σημαντικό μέρος της σχέσης coaching είναι ο ρόλος του coach στην εύρεση προκλήσεων και την ενθάρρυνση του πελάτη να ωθήσει τον εαυτό του. Αν κάνω ή λέω κάτι που σας αναστατώνει παρακαλώ να μου το πείτε. Θέλω να σας παράσχω την υποστήριξη που χρειάζεστε και να πιστεύετε ότι η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη είναι κρίσιμης σημασίας για την ανάπτυξη της σχέσης μας. Θέλω αυτό να είναι ένα ανοιχτό και ασφαλές μέρος για να έρχεστε με αυτοπεποίθηση.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Αναγνωρίζετε ότι πάντα θα έχω τα καλύτερα συμφέροντά σας στην καρδιά μου και ότι με σκληρή δουλειά και ανοιχτό μυαλό μπορείτε να κάνετε μεταβαλλόμενα βήματα στους στόχους σας. Ωστόσο, όπως και σε οτιδήποτε στη ζωή, δεν υπάρχουν εγγυήσεις και η επιτυχία σας εξαρτάται από την προσπάθειά σας εκτός του caoching μαζί μου και έτσι δεν υπάρχουν εγγυήσεις.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αναγνωρίζετε ότι κατά τη διάρκεια της δουλειάς μας μπορείτε να αποκαλύψετε στόχους, μελλοντικά σχέδια, επιχειρηματικές υποθέσεις, προσωπικές και ιδιωτικές πληροφορίες. Δεν θα χρησιμοποιήσω, οποτεδήποτε, άμεσα ή έμμεσα, οικειοθελώς οποιαδήποτε τέτοια πληροφορία προς όφελός μου ή να την
αποκαλύψω σε τρίτους.

Όλα τα υλικά προορίζονται μόνο για εσάς – αν διαπιστωθεί ότι διέρρευσε υλικό σε τρίτους, μοιραστήκατε ή έγινε κατάχρησης αυτού του περιεχομένου, θα ληφθούν ένδικα νομικά μέτρα.

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τα παραπάνω σημεία και θα τα τιμήσω κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Είμαι αποφασισμένη/ος να τα δώσω όλα.